online marketing bureau

Brede expertise, alles onder één dak!

over ons

Over ons.

Wij zijn een full service online marketing bureau uit de bourgondische hoofdstad van Noord-Brabant: ‘s-Hertogenbosch.
We zijn een eenmanszaak met een brede kennis in webdesign, website onderhoud en online marketing en geloven er in dat de MKB wereld nog veel potentie bezit om online beter vindbaar gemaakt te worden.

Wij noemen ons een full service online marketing bureau omdat wij onze klanten van A t/m Z willen ontlasten in het proces van het digitaliseren van hun bedrijfsactiviteiten, of dit nu is in het bouwen van een website of het opzetten van kei harde marketing campagnes, wij gaan graag de samenwerking aan om de door jouw gewenste resultaten te behalen.

Wij spreken in de wij-vorm omdat wij een netwerk van partners hebben waar wij krachten mee bundelen om nog sterker voor de dag te komen.

Vanuit hobby.

Vanaf de zogenaamde zolderkamer zijn wij hobbymatig begonnen met het bouwen van websites voor familie, vrienden en kennissen uit interesse voor een ieders vakgebied en de drive om hen online gevonden te laten worden om hun bedrijven te laten groeien en online aanwezig te laten zijn. 

Nadat wij dit een tijdje hobbymatig hebben gedaan begon de wereld van online marketing steeds interessanter te worden en hebben we ook kleine klusjes gedaan voor vrienden van vrienden, een ieder waar wij een website voor hebben gemaakt vertelde ons steeds vol tevredenheid: ”Daar moet je meer mee doen”.

Omdat wij de online wereld; het bouwen van websites en online marketing een boeiende wereld vinden zijn wij ons hier steeds verder in gaan verdiepen en hebben we uiteindelijk de stap gemaakt om daadwerkelijk een bedrijf op te starten.

over ons

Onze klanten.

en wat ze over ons zeggen.

VideoVantage
VideoVantage
16/04/2024
Ik ben zeer tevreden met de website die Van Lent Marketing voor mij heeft gemaakt. Het proces verliep soepel en professioneel, en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. De website is modern, functioneel en volledig naar mijn wensen ontworpen. Ik zou Van Lent Marketing ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor het maken van een website.
Kuipers Dakbeheer
Kuipers Dakbeheer
16/04/2024
Goed vooraf advies gekregen en direct daarna aan de slag gegaan met het adverteren op Google. Top service!
Roy Ottenhof
Roy Ottenhof
04/04/2024
Van Lent Marketing heeft ons bedrijf online vindbaar gemaakt door voor ons een strakke en snelle website te maken waar in onze werkzaamheden perfect uitgelicht worden. In combinatie met geoptimaliseerde SEO teksten worden we makkelijk gevonden door potentiële klanten op Google en krijgen we wekelijks meerdere goede aanvragen binnen die doorvloeien naar een opdracht.
Laurens van Lievenoogen
Laurens van Lievenoogen
31/03/2024
We hebben nu voor ons bedrijf een mooie en functionele website.

Samen groeien.

Wij willen niets liever dan samen met onze klanten meegroeien, hoe we dat doen? We investeren in een langdurige samenwerking door transparantie te combineren met eerlijke afgesproken pakketprijzen en door te gaan tot dat jij tevreden bent, zo kunnen wij garanderen dat jij het resultaat bereikt wat jij voor ogen hebt en wij alleen mooie projecten kunnen afronden.

Zullen we samenwerken?

We horen graag hoe we jouw project mogen aanvliegen.